Strešne kritine z izolacijo

strešni paneli z izolacijo

Predvsem ko gre za prostorsko stisko npr. pri izdelavi mansarde, mnogi začno razmišljati o tem, kako prihraniti prostor. Ena od najboljših rešitev, v primeru, da želite imeti mansardo kot bivalni del, je izbira strešne kritine z izolacijo. V takem primeri dodatna izolacija strehe ni potrebna. Potrebno je zgolj narediti zračni kanal pod kritino. Poglejmo si kakšne vrste strešnih kritin z izolacijo poznamo.

Strešni paneli z izolacijo

V glavnem so si strešni paneli z izolacijo dokaj podobni. Kljub temu poznamo več različnih proizvajalcev strešnih panelov, kot so na primer Kingspan, Hosekra, Majde in drugi. Strešne panele z izolaicjo pa lahko najdete tudi nove in rabljene na Bolhi.

Cena strešnih panelov z izolacijo

Cena strešnih panelov z izolacijo znaša od 12 € na kvadratni meter brez DDV. Cena pa je odvisna tudi od debeline poliuretanske izolacije.

Debelina in vrsta izolacije strešnih panelov

Obstaja več različnih debelin izolacije strešni panelov. Povečini so na voljo strešni paneli z od 30 mm izolacije pa vse tja do 150 mm izolacije. Poznamo pa tudi različne vrste izolacije strešnih panelov. Ponudba zajema strešne in stenske panele, ki imajo izolacijsko polnilo in naslednjih materialov:

sendvič plošče iz poliuretana PUR

  • poliizocijanurat PIR
  • mineralna vlakna MW
  • steklena vlakna GW
  • polistiren EPS
  • polikarbonat

Kje kupiti strešne panele z izolacijo

Strešne panele oz pločevinaste kritine z izolacijo lahko kupiti v specializirani gradbeni trgovini ali pa direktno od izvajalca. Za ponudbo stopite v stik z nami oz. nas pokličite na +386 41 414 847 in prejeli boste ponudbo za strešno kritino z izolacijo ter ponudbo za prekrivanje oz. menjavo strešne kritine. Lahko se dogovorite tudi za ogled objekta. Tako bomo lahko bolje ocenili obseg del in potek ter vam pripravili bolj točno ponudbo za izvedbo del.