Prekrivanje strehe

Krovstvo, tesarstvo & kleparstvo - Vse storitve za prekrivanje strehe na enem mestu

Krovstvo

Krovstvo izvajamo na preverjen in zanessljiv način. Uporabljamo preverjene postopke, ki so se med krovci uveljavile skozi dolgoletne izkušnje, hkrati pa uporabljamo tudi najsodobnejše pristope.

Krovstvo cenik

Cena za krovska dela znaša od 25 € do 40 € na m2. Za točno ceno (pripravo ponudbe) potrebujemo tudi dodatne informacije. Cena krovskih del lahko zajema tudi izvedbo opaža, letvanje ostrešja, odstranjevanje stare strehe, … Zato je cena krovskih del lahko nekoliko višja od navedene.

Lokacija

Krovske storitve izvajamo po vsej Sloveniji. Krovske storitve izvajamo na lokacijah Ljubljana, Kranj, Maribor, Koper, …

Krovstvo

Krovstvo in vse podobne in povezane storitve za prekrivanje strehe. Krovstvo je storitev, ki zajema pregled stanja strehe in svetovanje pri načrtovanju krovskih del ter prekrivanje strehe oziroma obnovo strehe.

Kaj je tesarstvo?

Tesarstvo je ena starejših obrti in iz nje izvirajoča dela so povezana z graditvijo človekovega bivališča, postavljanjem gospodarskih (kozolec) in prometnih objektov (lesenih mostov) in plovil.

Dober tesar predvsem zelo dobro pozna les, razume rast lesa in njegov ustroj. Tesarstvo zajema delo z lesom, ki ga lahko razdelimo v več različnih procesov, kot so npr. obdelava požganega lesa, vezanje ali sestavljanje lesenih konstrukcij, ki je v bistvu izdelava ostrešij, lesenih sten, mostov, kozolcev in podobno. Tesar se torej ukvarja z obdelavo lesa in z lesno gradnjo.

Na našem območju je tesarstvo močno razširjeno po celotnem območju. Tesarstvo pa je v Sloveniji najbolj prepoznano oz. zastopano prav s kozolcem.

Tesarske storitve

Tesarstvo oz tesarske storitve zajemajo izdelavo ostrešij, izdelavo lesenih konstrukcij in ostala dela, kjer je potrebna obdelava lesa po tesarsko.

Cenik

Cena tesarskih storitev je odvisna od vrste in zahtevnosti dela.

Cena izdelave ostrešja je odvisna od vrste oz. cene lesa in od obsega in zahtevnosti tesarske storitve. Približna cena za razrezan gradbeni les znaša 160 € / m3.

Cena izdelave lesene strešne konstrukcije, ki vključuje tudi dodatne storitve (dobava, transport, …) se giblje med 33 € in 40 € na m2.

Navedene cene tesarskih storitev so zgolj informativne narave. Za točno ceno tesarskih storitev nam pošljite povpraševanje.

Tesarstvo

Vse tesarske storitve na enem mestu. Preglejte si izbor tesarskih storitev, ki jih potrebujete za prekrivanje strehe. Preverite cene tesarskih storitev in stopite v stik ter naročite storitev oz. povprašajte za točno ceno tesarskih storitev.

Kleparske storitve

Izberite dobrega kleparja. Ukvarjamo se s stavbnim kleparstvom in nudimo naslednje kleparske storitve:

 • kleparsko pokrivanje kupol
 • kleparsko pokrivanje stolpov
 • kleparsko pokrivanje atik
 • kleparska montaža žlebov in cevi
 • montaža zaključnih obrob
 • montaža strešnih oken
 • montaža dimnih oblog, dimnih obrob in kap
 • montaža okenskih polic
 • montaža snego-branov
 • montaža kupol in svetlobnih trakov
 • oblaganje napuščev (montaža »maske«)

Kleparske storitve v kombinaciji s krovskimi in tesarskimi storitvami izvajamo na območju celotne Slovenije (Ljubljana, Maribor, Koper, Kranj, …). Za pripravo ponudbe in ogled objekta, ki potrebuje kleparske storitve stopite v stik in pripravili vam bomo ponudbo za izvedbo kleparskih storitev.

Zbrali in preverili smo kleparje, ki delajo v kraju Ljubljana in okolici. Pošljite povpraševanje in zainteresirani kleparji vas bodo kontaktirali za ogled, predračun in ponudbe. 

Cena

Cena za kleparske storitve je odvisna od vrste storitev, ki jih potrebujete. Za ponudbo in ceno nam pošljite povpraševanje in opišite katero kleparsko storitev potrebujete.

Kleparstvo

Kleparstvo in vse podobne in povezane storitve za prekrivanje streh. Kleparstvo je storitev, ki zajema pregled stanja strehe in svetovanje pri načrtovanju krovskih del ter prekrivanje strehe oziroma obnovo strehe.

0 +

V svoji karieri smo prekrili že preko 500 različnih streh.

0 %

Zadovoljstvo strank je posledica načina dela, izvajanja krovskih storitev in posledica dobro prekritih streh. Naše stranke so 100% zadovoljne.

0 let

Za svoje storitve nudimo 15 let garancije.

Vse za prekrivanje strehe in obnovo strehe na enem mestu

Zanesljive krovske, tesarske in kleparske storitve z garancijo.
Strešne kritine, ki so obstojne in dolgotrajne prekrivamo po najboljših postopkih in po dostopni ceni
Strešna kritina je eden izmed najbolj pomembnih elementov vsakega objekta, obenem pa tudi najbolj izpostavljen. Strešna kritina ščiti hišo pred zunanjimi vplivi kot je sončno sevanje, dež, toča, sneg, ... Obremenitve, ki jih strešne kritine prenašajo in jim kljubujejo so zelo visoke. Zato je dobra in zanesljiva streha odraz stanja nepremičnine in dejavnik, ki vpliva tudi na počutje in občutek varnosti tistih, ki pod njo bivajo.
Poslužujemo se zanesljivih in preverjenih postopkov pri izdelavi strešne kritine, ki so si skozi čas prislužili zaupanje.
Strešne kritine izdeluje izkušena in usklajena ekipa, ki je visoko usposobljena in izkušena. Stremimo k popolnosti.
Naše poslovanje in dogovarjanje je jasno. Predstavimo vam vse možnosti za ureditev vaše strešne kritine in pripravimo jasno ponudbo, ki ob zaključku strešnih del ne odstopa.
Uporabljamo in nudimo le najboljše materiale in izbiramo le najboljše ponudnike, ki nam omogočajo, da so naše strehe zanesljive in dolgotrajne.
creaton-strešne-kritine
strešne-kritine-bramac
strešne-kritine-tondach
Strešne-kritine-gerard